Ugrás a fő tartalomra

Nyílt levél Oberle Gábor chemtrail-kutatóhoz!

Kedves Gábor!

Wiki oldalunkon történt legutóbbi módosításaid emelték odáig a lécet, hogy ily módon válaszoljak Neked. Nem értem, miből gondoltad, hogy ha trágár, alpári stílusra váltasz, akkor majd jobban fogjuk érteni. Semmivel sem lett érthetőbb a dolog, ellenben az össze-vissza vagdalkozásod ("ilyen óvodás hülyeséget, ennyi időn keresztül vagy elmebetegek vagy tinédzserek csinálnak", "anonim webtárhelyeket használtok",...) ugyanolyan alaptalan, mint az egész chemtrail elleni szélmalomharcod.

És akkor menjünk sorban:
A "Kik ezek a hülyék a Földön?" maroknyi csapata számára különleges személy vagy, hiszen Te inspiráltad a nevünket ("Mik ezek a csíkok az égen?") és a Labant házaspáron kívül csak Te kaptál cosplayt az első videónkban. Mi ennyire szeretünk. 
Kiemelném, hogy maroknyi csapatról beszélünk, ne azonosíts minket a Chemtrail rajongói csoport teljes tagságával, bár természetesen közéjük IS tartozunk. Ezt azért mondom, mert mi kizárólag a konteós tevékenységeddel és az ahhoz kapcsolódó viselkedéseddel foglalkozunk, és nem kritizáljuk életed más aspektusait. Nem közlünk rólad karikatúrákat (sőt, a wikin egyáltalán nem használtunk rólad képet), nem kritizáljuk harcművészi, lemezlovas és más hobbijaidat, vagy a munkádat. Csak a chemtrail ellenes mozgalmaddal törődünk, azt pedig nem rejtheted véka alá, mert létezik/létezett.

Wiki oldalunkat azért működtetjük, hogy megismerjük, megismertessük azon jelenségeket és személyeket, amik/akik megtévesztő tevékenységet végeznek. Például hamis gyógyhatást tulajdonítanak mindenféle szereknek és azokat drágán értékesítik. Vagy pánikot keltenek alapvető fizikai jelenségek nem ismerete miatt. Emberéleteket veszélyeztetnek helytelen egészségügyi beavatkozásokkal vagy akár úgy, hogy pilóták szemébe villognak lézerrel. Az utóbbiak a Te híveid, a chemtrailtól rettegő és tettlegességig fajuló emberek, akiket a Te mozgalmad tüzelt fel. A felelősséged óriási és nem bújhatsz ki alóla. Elindítottál egy lavinát és most, hogy már ciki, érthető, ha nem szeretnél ott állni, miközben az robog lefelé. De ez nem ilyen egyszerű.

Azt látom, hogy elkezdtél "takarítani" magad után: eltűnt az ATW-s és a Youtube oldalad, új DJ oldalad lett, a geckosky-t pedig csak jelszóval lehet megnézni. Remélem, írsz majd az Indexnek, meg a HVG-nek is, hogy a Rólad írt cikkeket töröljék, meg a Youtubenak se felejts el szólni, hogy a Rólad készült videók már nem aktuálisak. Meg töröld az emberek emlékét, akik a Blahán jártak épp, amikor A4-es oldalakat mutogatva osztottad az észt, vagy akik a PeCsában jártak a nagy Összejövetelen. Sok sikert hozzá.
A Rólad szóló wiki cikk saját véleményem szerint roppant visszafogott és objektív lett. Természetesen lehet szó tárgyi javításról, ha valahol téves adat szerepel. Törlésről viszont szó sem lehet. Fentebb IS leírtam. 
Az embereknek joguk van tudni, ki vezeti (meg) őket. 

Azzal a megjegyzéssel javítottál bele a cikkbe, hogy "Visszaélés személyes adatokkal, becsületsértés". Az eredeti neveden futó cikkből korábban eltávolíttattad az adatokat, és nem is kerültek vissza. Az új cikkben nem a Te neved van (még ha hasonlít is), és Labant Csaba nevén kívül minden nevet eltorzítottunk. Így nem beszélhetsz személyes adatokkal való visszaélésről, mert azok nem a Te személyes adataid - talán kicsit hasonlítanak, de nem azok! Fénykép nincs rólad, a forrásként megadott weboldalakat törölted. Sehogy sem lehet Hozzád kötni az új szócikket. Törődj bele, hogy szó sincs személyes adatokkal való visszaélésről. Az utolsó szálakat Te magad égetted fel.

A becsületsértés más kérdés. 
Nézz végig az elmúlt 13 év történésein, kezdve onnan, hogy az Index fórumán 2004-ben elkezdted osztani az észt, a saját neved alatt. 
Facebook csoportot csináltál, ahol 7/24 fröcsögtél a háttérhatalom és a zsidók ellen, a saját neved alatt. 
2 órás youtube videóban okoskodtál, a saját neved alatt. 
Tüntettél megafonnal az utcán, előadást tartottál a PeCsában, a saját neved alatt. 
És akkor most hadd kérdezzem meg: miért becsületsértés az, ha ezekre emlékszik az ember? Nem elég becsületsértés, hogy Te ezt mind valóban végigcsináltad? Komolyan azt hiszed, hogy ezek után még van mit sérteni a becsületeden? Vegyipermet a repülőkből? Komolyan, bazdmeg? És erre te 13 évet áldoztál az életedből? Elsőnek magadat jelentsd fel becsületsértésért, és ha ezeket mind elmondod, a bíróság tutira azonnal elítél. 

Az internet nem felejt. És mi sem. Mert a lavinád még mindig megy, egyre több "felvilágosult" ember képzeli, hogy sok kilométer magasból pont az ő fejét célozták meg apró fémmolekulákkal, és azok tökre pontosan a fején is landolnak, hacsak... és mindig van, akinek beugrik a legjobb védekezés. Most még csak ugatnak róla, de kérdés, hogy mikor lő le valaki tényleg egy repülőt. Lézerrel már vakítottak el pilótát. És Magyarországon Te vagy az egyik legnagyobb név, aki ezt a balfasz elméletet 13 éven (!) át terjesztette a buta emberek között. Képes vagy vállalni a felelősséget, ha tényleg tragédia történik?

Megértem, ha szégyelled. De ne szívódj fel, hanem állj ki és mondd el, hogy miért "vonulsz vissza"! Meguntad? Rájöttél, hogy faszság? A magánéletedre negatív hatással van? Netán a gonosz háttérhatalom fenyegetett meg? 
Vonulj vissza nyilvánosan, hogy a történetet mindenki le tudja zárni. A követőid is és a rajtad röhögők is. És mi is a wiki cikkben, ami nem rólad szól, csak egy hasonló nevű személyről.

Angyali szeretettel,

Tündér Angyal Turul
wiki szerkesztő

Megjegyzések

  1. Lássuk akkor az igazságot is:

    1. http://antikocso.weebly.com/a-toumlrteacutenet.html

    2. http://antikocso.weebly.com/f337-teacutemaacutenk/previous/8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és válaszol két linkkel :D :D jajj, Kápor..

      Törlés
    2. Kedves Gábor, a Kocsó-brigádos sztorit ismerjük. A wiki cikkben is bent van a link, olvashatja, aki arra jár.
      De azért, mert valakik kinevettek, még nem lesz semmis az "életműved". És minket ez érdekel. Meg az alábbi linken található követőid. Közveszélyesek lettetek, és ezt épeszű ember nem hagyhatja. A minimum, hogy írunk rólad egy szócikket, amiben olvasható, hogy miket műveltél. Mert az is igazság.
      Ha szerinted nem igaz, akkor tárgyi javításról lehet szó, ezt írtam korábban is. Tételesen cáfold és indokold, ami nem oda való.
      Addig ízelítő az elvakult híveidből:
      http://mindmeghalunk.com/tag/terrorista/

      Törlés
    3. Kedves Gábor!
      Azt válaszold már meg nekem légyszíves hogy mégis mi az oka annak hogy E/3-ban írsz magadról?

      Törlés
  2. Mik vannak! :O Elkaptad a mindfelleszünkjelentve kórt? Hát nem oltattad magad ellene időben? A lájkolók is mennek a börtönbe?

    VálaszTörlés
  3. Kérek minden kommentelőt, hogy normális hangnemben kommunikáljunk. Én írtam egy normális levelet, amire egy normális választ várok. Ne vigyük el a dolgot trollkodásba, mert akkor neki lesz igaza. Köszi.

    VálaszTörlés
  4. "VÁLTOZOTT ITT VALAMI? ADY ENDRE ÍRTA AZ AKADÉMIÁRÓL:

    Ady Endre: Tudósok hete

    Urak és hölgyek, tudják-é, mi a',
    Ha ünnepel az Akadémia?...
    Nincs akkor ankett, nincs akkor bankett,
    E szent intézet részvényes bank lett,
    Megállapítják, hogy áll a mérleg,
    Szépen kiosztják a nyereséget.
    Részvény szerint jut minden tag úrra,
    Több, mint angol jut egy árva búrra...
    Ekkor megnézik, hogy áll a lista,
    Bejön egypár új akadémista,
    E díszes tisztet olyanoknak osztják,
    Akik tudják, hogyan él az osztyák
    És hogy a cseremisz mit szokott enni...
    De túl okosnak nem szabad lenni!...
    Urak és hölgyek, tudják-é, mi a':
    Így ünnepel az Akadémia..."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ady Endre: A MUSZÁJ-HERKULES

      Dőltömre Tökmag Jankók lesnek:
      Úgy szeretnék gyáván kihúnyni
      S meg kell maradnom Herkulesnek.

      Milyen hígfejüek a törpék:
      Hagynának egy kicsit magamra,
      Krisztusuccse, magam megtörnék.

      De nyelvelnek, zsibongnak, űznek
      S neki hajtanak önvesztükre
      Mindig új hitnek, dalnak, tűznek.

      Szeretném már magam utálni,
      De, istenem, ők is utálnak:
      Nem szabad, nem lehet megállni.

      Szeretnék fájdalom-esetten
      Bujdosni, szökni, sírni, fájni.
      De hogy ez a csürhe nevessen?

      Szegény, muszáj-Herkules, állom,
      Győzöm a harcot bús haraggal
      S késik az álmom s a halálom.

      Sok senki, gnóm, nyavalyás, talmi,
      Jó lesz egy kis hódolás és csönd:
      Így nem fogok sohse meghalni.

      Törlés
  5. Kápor! Gyere vissza Facebookra, a Minden Oldalon már csak mélymagyarkodó "barátnőd" osztja a benácult kontentet! Kapsz új rajzokat, ha jössz! ��

    VálaszTörlés
  6. Vajon kik ezek az álprofilok és álnevek mögé bújt könnyed elmebetegek, akik mások szabad véleménynyilvánítását próbálják heves erőszakkal korlátozni a teljes internet felületén? Mindent kikérnek maguknak, ami ellentétes a saját véleményükkel vagy a hivatalos médiában szajkózottal! Az ilyen "Tündér Angyal Turul", "Kik ezek a hülyék a földön" és az ehhez hasonló alakokra gondolok! FELHÍVOM AZ ILLETÉKES MAGYAR ÉS NEMZETKÖZI HATÓSÁGOKAT, JÁRJANAK UTÁNA ÉS TEGYÉK AZT NYILVÁNOSAN KÖZZÉ! Embertársaim nevében megköszönöm, mivel ezek az alakok hatósági eljárásokat kezdeményeznek BÁRKI ellen, aki nekik BÁRMILYEN OKBÓL nem tetszik, szabályosan illegális internet cenzúrát végeznek, hivatalos felkérés és jogszabályi felhatalmazás nélkül! Amennyiben ez nem lehetséges vagy nem sikerül nekik, több éves, folyamatos lejárató kampányt folytatnak a kiszemelt áldozatok ellen!
    Várjuk a komoly lépéseket ezen személyek feltérképezésére és megregulázására!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gábor!
      Most épp Te próbálod korlátozni a szabad véleménynyilvánításunkat a teljes internet felületén. Illetékes nemzetközi hatóságok segítségével. Ki itt az elmebeteg?
      Cenzúrát pedig nem végzünk, erre legjobb példa, hogy a Te faszságaid még mindig fent vannak a neten.

      Törlés
  7. Gábor? :D Ti tényleg elmebetegek vagytok! :D
    Ír valaki nektek egy hozzászólást és legáborozzátok? XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Röviden: igen.
      Bővebben: senki (azaz senki) nem linkelné be az antikocsót Gáboron kívül. Az Ady-verset is posztolta már Gábor. Véletlenül te is épp azt írtad ide korábban. És végül pont akkor jössz ide szabad véleménynyilvánítás korlátozásáról sírni, amikor Oberlét megint kitiltotta a Facebook valamelyik hülye posztja miatt? Nem elmebetegek vagyunk, hanem gondolkodunk. Bár a tévedés joga fennáll, de minden jel arra mutat, kedves "tortenes", hogy te biza Gábor vagy.

      Törlés
    2. Szerintem agyatokra ment a gyűlölködés! :D Lazítsatok, menjetek el üdülni vagy egy wellness hétvégére, az egy pszichológiai betegség, ha mindenkiben ugyanazt az embert látjátok! :D

      Törlés
    3. Alapvető tévedésben élsz. Itt senki nem gyűlölködik.

      Aztán meséld el, áprilisban miért nem zavart, hogy akkor is Gábornak mondtunk? Vagy elfelejtetted már, hogy fél évvel ezelőtt is kommenteltél ide? Tekerj csak feljebb :)
      Akkor senkit nem neveztél elmebetegnek, hogy Gáborként azonosít. Miért nem? :D

      Törlés
    4. Hú, ember! Ez nagyon tré! XD Elemezgessed a hozzászólókat sokáig! :D

      Törlés
    5. Az is eléggé tré, ahogy itt vergődsz....

      Törlés
  8. Gyerekek, mi történt a fandomotokkal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom befejeződött az eljárás, amit Tejfalussy indított: https://www.tejfalussy.com/files/Mediafelugyeletnel-feljelentes-a-Wikia-sok-ellen.pdf

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az Élet iskolája

Óvodában megbuktál játszásból? Az iskolában két tagmondatnál hosszabb összetett mondatot is el kellett olvasnod, de nem ment? És most be kéne írnod a végzettségedet Facebookon, de nincs mit? A megoldás: az ÉLET ISKOLÁJA!

Asztalosi Magyar Kormányzóság, avagy a nemzeti érzelműek butaságvámja

Szomorú azt látni, hogy ha valami elég "magyarkodó", az összes hithű hun-szittya származású turultólfogant igaz magyar ember azonnal elfogadja, a kétkedők pedig hazaárulók, zsidó/USA/stb bérencek lesznek. A baj főleg az, hogy bármekkora ökörséget mondanak, amíg igaz magyarsággal van megfűszerezve, máris hiteles. Az elméleti síkok Alapfokon a jelenlegi történelmi ismereteink módosítása és/vagy félremagyarázása az első lépés. Nem úgy volt, nem az volt, amit a háttérhatalmi államhatalom tanít és elhitet. Máshogy volt az. Amatőr önjelölt "szakemberek" régészkednek és tárják fel a múlt rejtett zugait. Legalábbis ezt állítják. A sumér-magyartól kezdve a 20.000 éve itt élő ősmagyarokon át, az ősmagyar gén és a szíriuszi magyarok meséje mind népszerű elméletek. Mert a közönségnek fogalma sincs. Mert a közönségnek kritikája sincs. Esze meg főleg. De amíg csak ezek terjednek, maximum nevetségesekké válunk. De van következő szint. A vámszedők Amikor erre v